Nieuws
Bert Meewis: eerste "Ere-Ambassadeur" Vlaams Culinair Erfgoed in Limburg!
Eerste Limburgs Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed Foodtaster.be: BERT MEEWIS, van Restaurant Slagmolen in Oudsbergen, provincie Limburg omwille van zijn jarenlange toewijding aan de Vlaamse keuken, zijn doorgedreven beheersing van het vak en...
9/13/2021
Eerste Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Eerste Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed Foodtaster.be: WOUTER KEERSMAEKERS, van Restaurant De Schone van Boskoop in Boechout, provincie Antwerpen omwille van zijn jarenlange toewijding aan de Vlaamse keuken, zijn doorgedreven beheersing van het...
6/28/2021
What's in a name?
Het woord restaurant zou afgeleid zijn van het Latijnse opschrift dat de Parijzenaar M. of A. Boulanger (waarschijnlijk niet zijn echte familienaam, maar de benaming van zijn beroep) in 1765 boven de...
3/14/2019
Top 10 van FoodTaster
De 10 beste restaurants in Vlaanderen en Brussels Hoofdstedelijk Gewest:FoodTaster.be heeft deze 10 restaurants geselecteerd voor de beste totaalbeleving, er wordt niet alleen rekening gehouden met de gerechten, maar ook de ontvangst, de...
10/31/2018
De beste sommeliers van Vlaanderen 2018
De beste sommeliers van Vlaanderen. Foodtaster.be roept vier wijnkelners uit tot de beste sommeliers van Vlaanderen. Zij vallen op door uitstekende en parate vakkennis, evenwichtige samenstelling van de wijnkaart, mooie keuze van...
9/23/2018
Amuses, lange menu's en mignardises: het mag wat minder!
Ongetwijfeld beleefde je het al zelf: je lunch of diner duurde 4 uur of nog langer en je verliet het restaurant met een loom, opgeblazen gevoel wegens een opgedrongen veelheid van gerechten...
12/11/2017
De Top 40 van de Belgische restaurants
De Top 40 van de Belgische restaurants volgens FoodTaster.be Foodtaster.be –de website met recensie van restaurants- heeft een nieuwe Top 40 samengesteld.Het Hof van Cleve van Peter Goossens handhaaft zich aan de...
11/8/2017
De nieuwe generatie chefs van Foodtaster.be
Uit 5 verschillende provincies werd telkens één chef verkozen die volgens Foodtaster.be een fantastische totaalbeleving aan de restaurantbezoekers aanbiedt. Bij de totaalbeleving van de culinaire ervaring wordt rekening gehouden met de smaken,...
10/27/2017
Horecaziekte op de radio
Worteltjes op een bedje van sprei! De tekst van Patrick Van Gompel over het misbruik van verkleinwoordjes in restaurantjes, een horecaziekte, wordt druk gelezen en besproken. We kregen ook al veel reacties...
11/22/2016
Horeca ziekte
De inspecteurs van www.foodtaster.be staan altijd scherp. Ze beoordelen streng en rechtvaardig. Als het goed is, zeggen we het graag. Als het wat minder is, zeggen we dat ook, omdat het moet....
11/20/2016