Quotering

De ultieme totaalbeleving op restaurant wordt beoordeeld op basis van zes pijlers:

  1. Het eten
  2. De bediening
  3. Klantvriendelijkheid
  4. Hygiëne
  5. Het kader
  6. De wijnkaart

De toegekende scores worden omgezet naar een quotering voor zowel een algemene score als een vegetarische score. De scores zijn al dan niet een gemiddelde van meerdere "FoodTasters" en kunnen op elk moment aangepast worden.

100

Quotering op 100

70% voor smaakbeleving en presentatie gerechten 30% voor bediening en klantvriendelijkheid, kader, hygiëne en wijnkaart

Vegetarische quotatie

Een restaurant dat aanbevolen wordt voor vegetariërs (gerechten zonder vis en zonder vlees). Steeds op voorhand bij de reservatie aangevraagd. 3 blaadjes is pure verwennerij 2 blaadjes is het betere werk voor veggies 1 blaadje is een aangepast veggiemenu

Favoriete keuze

Favorieten worden verkozen op basis van uitmuntende kwaliteit/prijs, bijzondere samenwerking tussen chef en zaalteam en/of gewoon dé lekkerste gerechten.