Contact

FoodTaster.be is dé digitale restaurantgids sinds 2014, die de totale restaurantbelevenis beoordeelt met een onafhankelijk team van FoodTasters. Er wordt gelet op smaken, presentatie, klantvriendelijkheid, wijnkaart en het kader. Meer info onder quotering. De website werkt volledig onafhankelijk en is aan niets of niemand gebonden.

Op deze website www.foodtaster.be kan u zoeken naar restaurants per provincie, type of score, vegetarisch of niet. Per restaurant krijgt u in een bondige, heldere, niet poëtische taal een beschrijving van de totaalbeleving; foto’s van de gerechten en/of het interieur; prijzen en praktische informatie én de FOODTASTER Favorieten. U komt te weten wat u wilt weten.

0473 94 01 47
info@foodtaster.be
BE0668919918
de geschiedenis van

FoodTaster.be is dé digitale restaurantgids sinds 2014, die de totale restaurantbelevenis beoordeelt met een onafhankelijk team van FoodTasters. Er wordt gelet op smaken, presentatie, klantvriendelijkheid, wijnkaart en het kader. Meer info onder quotering.

François Huysmans

Initiatiefnemer

De initiatiefnemer is François Huysmans. Hij heeft meer dan 50 jaar ervaring in de horeca waarvan het overgrote deel als maître d'hôtel - maître sommelier in bekende sterrenrestaurants. Nadien hield hij zich professioneel bezig met zijn passie: wijn. Hij ligt mee aan de basis van deze digitale restaurantgids FoodTaster.be omdat hij enerzijds de restaurantklanten wil helpen een keuze te maken aan de hand van een quotering voor de totaalbeleving en anderzijds de kwaliteitsrestaurants wil stimuleren.

Marc Gillis

Winetaster

Marc Gillis studeerde Wijnkunde en Likeurstokerij aan het COOVI. Naast diploma’s “Italiaanse wijnen” en “German Wine Certificate” werd hij winnaar van de Wine World Taster of the Year in 2004. Marc organiseert wijnseminaries en Masterclasses voor professionelen en leidt het eigen dynamisch “International Wine College” te Mechelen. Door zijn passie voor wijn die veertig jaar geleden startte, kan hij tevens intens genieten van harmonie tussen gerecht en wijn. Schrijven over wijn en gastronomie is voor hem geen onbekend terrein en hij doet dit vol overgave op een no-nonsense manier, los van elke commerciële binding of verplichting.

Mystery

Foodtasters

Meerdere Mystery Foodtasters bezoeken restaurants voor Foodtaster, volledig onafhankelijk maar met bijzonder veel passie en kennis.