Terug

Danny Horseele "Ere-Ambassadeur" Vlaams Culinair Erfgoed


3/20/2022


Danny Horseele “Ere-Ambassadeur” Vlaams Culinair Erfgoed

Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Omwille van jarenlange toewijding aan de Vlaamse keuken, doorgedreven beheersing van het vak en respect voor streekeigen producten wordt hij uitgeroepen tot Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed. Chef Danny Horseele is op zijn 69ste een ervaren rot in het vak die bijzonder veel respect afdwingt. Tegelijk is Danny Horeseele een Chef die nieuwe smaakcombinaties blijft creƫren voor Vlaamse gerechten met aandacht voor zijn gasten in de zaal en kwaliteit in de keuken en op het bord. Kortom een chef met een bewonderenswaardige passie voor de Vlaamse gastronomie.

Danny Horseele is geboren in Blankenberge en heeft een technische opleiding gevolgd aan de hotelschool in Oostende. Na zijn opleiding ging hij meteen voor stages in Sterren-restaurants in binnen- en buitenland.

In 1977 voelde hij zich klaar om zelf een restaurant te starten in Zeebrugge: Restaurant 't Molentje om uiteindelijk in 2013 te starten met Restaurant Horseele, het paradepaardje van KAA Gent in de Ghelamco Arena waar hij hoge toppen scoort.

Danny Horseele is zonder meer een waardige Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed. meer informatie : Ere-Ambassadeur - Danny Horseele