Terug

La Butte Aux Bois: "Best Hotel of Belgium"
Hotel Inspector: 97/100


8/25/2024


La Butte Aux Bois: “Best Hotel of Belgium”<br>Hotel Inspector: 97/100

Hotel La Butte aux Bois ontving de score van 97/100 en 5 reiskoffers omwille van hun veelzijdigheid van de accommodaties en de faciliteiten die het hotel biedt in combinatie met een uitstekende restaurant- en/of bistrobeleving. Hier kunnen gasten genieten van de hartverwarmende gastvrijheid met een professionele service wat resulteert in een luxueus thuisgevoel waar men graag terugkomt. 

Foodtaster.be is klaar voor een nieuwe uitdaging: "Hotel Inspector"

Op dit platform zorgen we voor beoordelingen van hotelovernachtingen, logeeraccommodaties en B&B's eventueel in combinatie met een restaurantbeleving. Ons doel blijft hierbij hetzelfde: gasten helpen bij het maken van een geschikte keuze en uitbaters met onze recensie motiveren om hun niveau te behouden of zelfs tot een hoger niveau te tillen. Net als bij Foodtaster.be kan je hiervoor rekenen op een bekwaam en onafhankelijk team.

Elke accommodatie krijgt een score op 100 punten. Daarnaast kunnen er 5 koffers verdiend worden, afhankelijk van de faciliteiten die aanwezig zijn of aangeboden worden.

De score wordt op 100 punten toegekend met een extra aanduiding van 1, 2, 3, 4 of 5 reiskoffers.

Reiskoffers worden onder meer toegekend voor :

  • Voor een goede overnachting prijs/kwaliteit
  • Voor de aanwezigheid van een terras of tuin,
  • Zwembad en/of wellness/fitness
  • Voor de aanwezigheid van een restaurant of bistro
  • Voor een uitstekende totaalbeleving

 
Voor meer informatie over de voorwaarden en prijs en/of een inspectie-aanvraag, gelieve ons te contacteren via info@foodtaster.be of +32473940147.