Absolutely Food
Vincent Tibau

Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Adres:
Frans Dottermansstraat 33
3060 Bertem
TEL:
+32 0474 58 76 91
E-mail:
hallo@vincenttibau.be
Website:
www.vincenttibau.be
Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Omwille van zijn toewijding aan de Vlaamse keuken, zijn doorgedreven vakkennis en respect voor streekeigen producten wordt hij uitgeroepen tot Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed.
Loopbaan
- 1996-1997 L’Ecallier du Palais Royal, Brussels (Chef A. Basso) 2 sterren
- 1997-1998 Clos St. Denis, Kortessem (Chef C. Denis) 2 sterren
- 1998-2000 Kasteel St. Paul, Lummen (Chef T. Robyns) 1 ster
- 2000-2003 Couvert Couvert, Heverlee (Chef L. Folmer – business partner W. Van Den Houte) 1 ster
- 2003-2008 Chef Cabinet Patrick Dewael
- 2008-2010 Chef Cabinet of the Vice – Prime Minister and Minister of Foreign Affairs Karel De Gucht
- 2010-2011 Privé chef van de Vice Eerste Minister & Minister van Begroting Guy Vanhengel
- 2011-2012 Privé chef van de Vice Eerste Minister & Minister van Pensioenen Vincent Van Quickenborne
- 2012-2020 Privé chef van Alexander De Croo van Vice Eerste Minister tot Premier
- 2023-2025 Privé Chef van Alexander De Croo Premier
- 2010-tot nu Culinair adviseur voor Dagelijkse Kost, Jeroen Meus
- 2020-tot nu Freelance chef, culinair advies aan restaurants
- 2025 Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Dankzij zijn netwerk werd hij de afgelopen jaren gecontacteerd door verschillende Belgische ambassadeurs en heeft hij zowel binnen als buiten Europa gekookt voor verschillende culinaire evenementen. De laatste evenementen vonden plaats in Chennai, Mumbai en Amman.