Maison Colette
Thijs Vervloet
95

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Adres:
De Trannoyplein 17
2260 Westerlo
TEL:
+32 014 72 29 05
E-mail:
info@maison-colette.be
Website:
www.maison-colette.be
Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Opleiding
- 2008 Hoger secundair onderwijs VTI hotelwezen Hotelschool Ter Duinen, Laureaat
- 2008 Maître d’hôtel et service en salle l’école hôtellière Notre Dame de Heusy, Verviers
- 2010 La technoloei de la glace et ses applications L’école Lenôtre, Parijs
- 2021 Pain et viennoiserie L’école Lenôtre, Parijs
Loopbaan
- 2008-2009 Maître d’hôtel-sommelier, Restaurant Hof Ter Hulst*, Chef Johan Schroven, Hulshout
- 2010-2011 Chef de partie, Restaurant Magis*, Chef Dimitri Lysens, Tongeren
- 2011-2012 1ste Chef de partie, Restaurant l’Atelier de Joël Robuchon**, Parijs
- 2013 Chef de partie, Restaurant ’t Fornuis*, Chef Johan Segers, Antwerpen
- 2013-2014 Chef, Restaurant Te Kook, eigenaar Johan Segers, Antwerpen
- 2014-2015 Uitvoerend Chef, Restaurant Zilte***, Chef Viki Geunes, Antwerpen
- 2016-2020 Chef-eigenaar, Restaurant Colette**, Westerlo
- 2021-2024 Chef-eigenaar, Restaurant Colette-De Vijvers**, Averbode
- 2025-heden Chef-eigenaar, Restaurant Maison Colette**, Westerlo
- 2025 Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
met dank aan Kris Vlegels voor de foto van Chef Thijs Vervloet