De Ganzenpoel

Steven Vanderstappen

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Adres:
Sint-Jansplein 12
2550 Kontich

TEL:
+32 475 12 52 33

E-mail:
info@deganzenpoel.be

Website:
www.deganzenpoel.be

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Omwille van zijn 25 jaar horeca-ervaring, zijn doorgedreven beheersing van het vak en passie voor streekgerechten wordt hij uitgeroepen tot Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed. Reeds meer dan 10 jaar roert hij in de potten van zijn eigen restaurant De Ganzenpoel met ambitie, creativiteit en aandacht voor kwaliteitsproducten uit de eigen regio.

Opleiding en loopbaan

  • Hotelschool Stella Maris in Merksem
  • Hotelschool Spermalie in Brugge
  • Hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge
  • 2002-2008 Chef de partie/Sous-chef restaurant De Schone van Boskoop
  • 2008-2009 Sous-Chef Restaurant Folliez
  • 2009-2013 Sous-Chef Salons Van Dijck
  • 2013 Chef en eigenaar Restaurant De Ganzenpoel in Kontich
  • 2025 Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed