Sander Van de Walle

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Adres:
Knokkestraat 282-284
8301 Knokke-Heist

TEL:
+32 50 669177

E-mail:
info@restaurantcaillou.be

Website:
www.restaurantcaillou.be

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Omwille van zijn toewijding aan de Vlaamse Keuken, doorgedreven beheersing van het vak en respect voor streekeigen producten wordt hij uitgeroepen tot Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed. Chef Sander runt het restaurant Caillou in Knokke-Heist van bij de opstart met een bewonderenswaardige passie voor Vlaamse gastronomie.

  • Opleiding
  • 1998-2004: Hotelschool Ter Groene Poorte
  • 2004-2005: Hotelschool Ter Groene Poorte, Fijnkeuken en wereldgastronomie
  • Schoolstages
  • Restaurant De Oosthoek, Restaurant De Eiken, Hof van Cleve, Restaurant De Zilveren Pauw
  • Loopbaan
  • 2005: Restaurant De Lijsterbes
  • 2006: Restaurant Auberge Du Pecheur
  • 2006-2009: Restaurant De Oosthoek
  • 2009-2010: Restaurant Hof ter Eycken
  • 2010-2011: Restaurant Hof ter Leie
  • 2011-2019: Restaurant Sel Gris
  • 2019: Restaurant Caillou
  • Professionele stages: ’t Zilte, The Chocolate Line, Cuines 33, Bakkerij Painture, Tribeca, Likoké, Zaranda
  • Erkenningen
  • 2019 Winnaar 1ste kok van België
  • 2019 Opname Orde van de 33 Masterchefs Toque Blanche
  • 2019 Foodtaster Score Caillou 83/100
  • 2021 Foodtaster Score Caillou 85/100
  • 2022 Toetreding 33 Masterchefs
  • 2022 Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
  • 2022 Foodtaster Score Caillou 86/100