De Keuken Van De Coster
Peter De Coster

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Adres:
Iepersestraat 364
8800 Roeselare
TEL:
+32 0473671558
E-mail:
decosterpeter@icloud.com
Website:
www.dekeukenvandecoster.be
Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Opleiding en Loopbaan
- 1997 Hotelschool Ter Groene Poorte, Brugge zevende jaar keuken
- 1997-1999 Villa Lorraine* Brussel, Garde Manger, Sauzen, Desserts en Entremetier
- 1999-2002 Chef de Partie L’Ecailler du Palais Royal**, Brussel
- 2002-2004 Souschef Auberge de l’Ill, Illerhauseren Frankrijk
- 2004-2004 Souschef Soleringen Hof, Sylt Duitsland
- 2004-2006 Chef Vis Brasserie Ostend Queen, Oostende
- 2006-2007 Chef Slh. Kristiania, Oostenrijk
- 2007-2010 Chef Slh. Hotel Die Swaenne, Brugge
- 2011 D-cursus Vives Hogeschool Brugge
- 2010-heden Praktijkleraar Hotelschool Ter Duinen, Koksijde
- 2014-2016 Chef zelfstandig in bijberoep
- 2016-heden Workshops www.dekeukenvandecoster.be
- 2020 Onderzoeksteam North Sea Chefs
- 2020 Toque blanche 33 Masterchefs Belgium
- 2021-heden Chef/Docent Vives Hogeschool Brugge opstart van nieuwe 3-jarige richting Flanders Culinary Arts Center
- 2025 Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed