Eyckerhof
Nicolas Mylle

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Adres:
Spuistraat 21
2880 Bornem
TEL:
+32 03 889 07 18
E-mail:
info@eyckerhof.be
Website:
www.eyckerhof.be
Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Omwille van zijn toewijding aan de Vlaamse keuken, zijn doorgedreven vakkennis en respect voor streekeigen producten wordt hij uitgeroepen tot Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed.
Opleiding en loopbaan
- 2015 afgestudeerd aan de Hotelschool Spermalie te Brugge
- Stage bij Hof Van Cleve in Kruisem
- Stage bij Cuines 33 in Knokke
- Stage bij Geranium in Kopenhagen Denemarken
- 2015-2016 Verantwoordelijke koude kant Cuines 33 Knokke
- 2016-2018 Sous-Chef Restaurant Franco-Belge in Brugge
- 2018-2020 Patissier Restaurant Castor in Beveren-Leie
- 2020-2024 Chef de Cuisine Restaurant Eyckerhof in Bornem
- 2024 tot heden Chef en eigenaar van restaurant Eyckerhof in Bornem
- 2025 Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed