Da Vinci
Jurgen Brouillard

Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Adres:
Koning Albertstraat 29
9200 Dendermonde
TEL:
+32 0475 92 58 35
E-mail:
info@davincirestaurant.be
Website:
www.davincirestaurant.be
Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed
Omwille van zijn toewijding aan de Vlaamse keuken, zijn doorgedreven vakkennis en respect voor streekeigen producten zoals kazen en zuivel, wijnen, biologische bloem van eigen bodem voor huisbereid zuurdesembrood, lokale asperges en hoppescheuten, groenten en fruit, Noordzeevis en vlees van lokale kwekers, lokale bieren en producten uit nabijgelegen natuurgebieden wordt hij uitgeroepen tot Ere- Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed in de overtuiging dat wij niet moeten onderdoen tegenover andere landen.
Opleiding en Loopbaan
- 1992 Gestart in het horecaleven
- 3 jaar Leercontract in Restaurant ‘T Hofstedeke en Restaurant De Snuiver
- Chef de partie/Sous-Chef in Restaurant De Vienna in Lokeren onder Chef Geert Koolbrandt
- Cateringervaring samen met avond- en weekendwerk in restaurants
- 2007-heden Chef en eigenaar Restaurant Da Vinci, Dendermonde
- Stages in Zuid-Afrika
- Opleidingen gegeven in Nairobi
- Gekookt in de Belgische Ambassade in Nairobi
- 2025 Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed