De Drie Ridders

Bart Van Renterghem

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Adres:
Weegschede 1
8691 Gijverinkhove

TEL:
+32 0474 77 75 18

E-mail:
info@dedrieridders.be

Website:
www.dedrieridders.be

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Omwille van zijn toewijding aan de verfijnde Vlaamse keuken gedurende meer dan 10 jaar, zijn doorgedreven beheersing van het vak, gebruik van streekeigen producten zowel groenten als fruit, zuivel, vlees en vis uit de Noordzee en zijn bereidheid dit door te geven aan toekomstige generaties wordt hij uitgeroepen tot Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed.

Opleiding en loopbaan

  • Hotelschool Ter Duinen, Koksijde Restaurant-keuken & Gastronomie, Laureaat
  • 2014 Stage Restaurant Michel*
  • 2015 Stage Restaurant ’t Stoveke*
  • 2016 Stage Restaurant Comme Chez Soi*
  • 2016 Stage Restaurant Vuelve Carolina & El Poblet* Valencia, Spanje
  • 2017 Stage Restaurant Hostellerie de Plaisance** Saint-Emilion, Frankrijk
  • 2013-2017 Weekendwerk Restaurant Michel*
  • 2017-2018 Chef de Partie Restaurant Michel*
  • 2015-2017 Weekendwerk Restaurant ’t Stoveke*
  • 2018-2021 Sous-chef Restaurant Willem Hiele*
  • 2021 tot heden Chef Kok en eigenaar van Restaurant De Drie Ridders, Gijverinkhove
  • 2025 Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed