Maison Colette

Thijs Vervloet

95

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Adres:
De Trannoyplein 17
2260 Westerlo

TEL:
+32 014 72 29 05

E-mail:
info@maison-colette.be

Website:
www.maison-colette.be

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Opleiding

  • 2008 Hoger secundair onderwijs VTI hotelwezen Hotelschool Ter Duinen, Laureaat
  • 2008 Maître d’hôtel et service en salle l’école hôtellière Notre Dame de Heusy, Verviers
  • 2010 La technoloei de la glace et ses applications L’école Lenôtre, Parijs
  • 2021 Pain et viennoiserie L’école Lenôtre, Parijs

Loopbaan

  • 2008-2009 Maître d’hôtel-sommelier, Restaurant Hof Ter Hulst*, Chef Johan Schroven, Hulshout
  • 2010-2011 Chef de partie, Restaurant Magis*, Chef Dimitri Lysens, Tongeren
  • 2011-2012 1ste Chef de partie, Restaurant l’Atelier de Joël Robuchon**, Parijs
  • 2013 Chef de partie, Restaurant ’t Fornuis*, Chef Johan Segers, Antwerpen
  • 2013-2014 Chef, Restaurant Te Kook, eigenaar Johan Segers, Antwerpen
  • 2014-2015 Uitvoerend Chef, Restaurant Zilte***, Chef Viki Geunes, Antwerpen
  • 2016-2020 Chef-eigenaar, Restaurant Colette**, Westerlo
  • 2021-2024 Chef-eigenaar, Restaurant Colette-De Vijvers**, Averbode
  • 2025-heden Chef-eigenaar, Restaurant Maison Colette**, Westerlo
  • 2025 Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

met dank aan Kris Vlegels voor de foto van Chef Thijs Vervloet