Johan Mares

Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Adres:
Executive Chef Beggie Catering, Stokstraat 28
9770 Kruisem

TEL:
+32 471046458

E-mail:
bmlimmoinvestments@gmail.com

Website:
www.beggie.be

Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Omwille van zijn jarenlange toewijding aan de Vlaamse keuken, doorgedreven beheersing van het vak en respect voor streekeigen producten en klassieke gerechten, wordt hij uitgeroepen tot Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed. Chef Johan Mares is een duizendpoot die kan terugblikken op een schitterende carrière van meer dan 32 jaar in de culinaire wereld en nog steeds gaat hij op zoek naar de beste kwaliteit.

Opleiding

  • Leerjongen Gasthof De Vlaschaard in Wervik
  • 1986 Opleiding kok/restauranthouder te Ieper
  • 1989 Stage Gasthof De Vlaschaard in Wervik
  • 1989 Stage Salons Tabaksbloem

Loopbaan

  • 1992 Chef in Restaurant Marhaba
  • 1995 Combinatie van het bedrijfsleven en horeca
  • 2010 Start als zelfstandig freelance chef onder het logo Qwizien
  • Restaurants: Saporo, Ter Leepe*, Dolce Vita, 27Bflat, l’Amuse de Marcel
  • Catering: De Feestarchitect, Dm&S, Delicious, PJ Catering, Belgo Catering
  • 2013-2015 Executive Chef Astoria Hotel in De Haan
  • 2015-2020 Executive Chef Europa Hotel/Restaurant Courant d’Eau in Gent
  • 2020-2021 Headchef Dukes Palace Brugge
  • 2021-2022 Executive Chef Biznis Hotel/Restaurant Brouwershof Lokeren
  • 2022-2023 Headchef Hotel La Reserve – La Rigue Knokke
  • 2023 CEO/Executive Chef Dakota Arena/Brasserie Wijnbar Grandis Deinze
  • 2024 Executive Chef Beggie Fine Dining Cateraar

Erkenning

2024 Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed