Vrijmoed

Vlaanderenstraat 22

9000 Gent

74 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Michaël Vrijmoed

Sluitingsdagen:

Zondag - maandag - dinsdagmiddag
09/279.99.77 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Michaël Vrijmoed liep stage bij Guy Van Cauteren en werkte acht jaar als sous-chef bij Peter Goossens. Met zulke adelbrieven waren onze verwachtingen dan ook hooggespannen. Het menu maakte onze culinaire dromen echter niet helemaal waar. De zoet-zure smaak-as liep als een rode draad door alle gerechten, van de aperitiefhapjes tot het dessert, wat naar het einde toe van de maaltijd toch wel leidt tot een zekere eentonigheid. Wij misten ook wat beet in de gerechten. De porties zijn bij wijlen zeer afgemeten voor 79 euro en zonder duurdere ingrediënten. Bijvoorbeeld de eendenlever, waarvoor 10 euro extra gevraagd wordt was echt een miniportie. De bediening was zeer pushy: eenmaal het menu besteld, probeerde men bij herhaling tussendoor extra wijnen of supplementaire gangen te slijten. Alleszins felicitaties voor de Béarnaise saus die één van de lekkerste is die we de afgelopen jaren op restaurant kregen.

Prijsindicatie (19-08-2015)

€ 48,00 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 63.00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 79.00 diner menu (aantal gangen: 5)
€ 118.00 diner menu (incl. wijnarrangement)

€ 99.00 à la carte

€ 48.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 48.00 min. prijs / fles rode wijn

Onze partners