Fleur de Lin

Lokerenbaan 100

9240 Zele

81 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Lode De Roover

Sluitingsdagen:

Zaterdagmiddag - zondag - maandag
052/44.45.00 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Fijne en vriendelijke ontvangst door gastvrouw Barbara Dhondt met aansluitend begeleiding naar tafel en voorstelling/vraag van aperitief. Er is tevens mogelijkheid om te aperitieven in het salon. Het mooie en moderne interieur zorgt voor een behaaglijk thuisgevoel. De ruimte tussen de tafels is zeker gerespecteerd. Het huisaperitief van Fleur de Lin is samengesteld uit gin, Cointreau met vlierbloesem en pompelmoes, een goede opener, we probeerden ook een alcoholvrij aperitief dat even smaakvol was. De amuses en fingerfood zijn een aangename start met leuke en verrassende smaakcombinaties. Chef Lode De Roover legt de lat direct hoog, we zijn benieuwd naar wat volgt. Het voorgerecht met schelvis en hoofdgerecht met longhaas lossen de hoge verwachtingen in. De aangepaste wijnen bij het marktmenu worden netjes voorgesteld door de sommelier. Goede keuze trouwens van de wijnen, ze passen ontzettend goed bij de verschillende gerechten. Het personeel is verzorgd, vriendelijk en zeer attent en er wordt gezorgd voor een aangename voorstelling van het menu. De synergie tussen het zaalteam is goed afgestemd. Het dessert en de gourmandises waren een perfecte afsluiter van een zeer aangename en lekkere maaltijd. De totale belevenis was er helemaal met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Er zit zeker nog groeipotentieel in dit jonge team. Een restaurant dat we met overtuiging kunnen aanraden.

Prijsindicatie (27-10-2015)

€ 39.00 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 57.00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 85.00 diner menu (aantal gangen: 5)
€ 120.00 diner menu (incl. wijnarrangement)

€ 85.00 à la carte

€ 34.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 34.00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk
Prijs Kwaliteit
Parking beschikbaar
Huiswijn aanwezig

Onze partners