Hostellerie St. Nicolas

Veurnseweg 532

8906 Elverdinge (Ieper)

84 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Franky Vanderhaeghe - Michael Vanderhaeghe - gastvrouw Sandra en Marieke

Sluitingsdagen:

Zondag - maandag
057/20.06.22 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Hostellerie Saint Nicolas mag dan wel in een uithoek van België liggen, meteen is duidelijk dat dit restaurant op een zaterdagavond vlot meer dan 60 couverts aankan. De sfeer wordt hierdoor natuurlijk wel wat minder intiem, maar alle bewondering voor de chef en de keuken die er tempo weten in te houden en alle warme gerechten ook warm aan tafel brengen. De bediening verloopt even vlot en ondanks een vrij talrijk team met een gezonde mix van ervaring en jong talent, wordt een service verzorgd met de glimlach.

Als start een proeverij van kreeft, bloemkool en avocado, zeer smaakvol. De koningspoon met structuren van knolselderij, appel, venkel en sherrysaus smaakt even zomers en het hoofdgerecht duif uit Steenvoorde met erwten, chorizo en saus van frambozenazijn en hot-chocolate kruiden is mooi gepresenteerd en lekker. Bij het trio van desserten werden onze smaakpapillen opnieuw geprikkeld met zoet, zuur, pikant en gekruid.

Chef Franky Vanderhaeghe en gastvrouw Sandra Vanderhaeghe baten tevens een fantastische B&B uit met een ontbijt dat tot in de puntjes verzorgd is op een even hoog gastronomisch niveau als hun restaurant, zeker een pluim hiervoor en de afstand meer dan waard.

Prijsindicatie (22-07-2017)

€ 55,00 Niet verkrijgbaar op zaterdag en feestdagen. lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 75,00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 120,00 diner menu (aantal gangen: 5)
€ 175,00 diner menu (incl. wijnarrangement)


€ 40,00 min. prijs / fles witte wijn
€ 40,00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk
Prijs Kwaliteit
Parking beschikbaar
Hotel in de buurt
Huiswijn aanwezig