‘t Hooghuys

Oostendesteenweg 230

8480 Eernegem

70 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Franky Van Eenoo

Sluitingsdagen:

Zondagavond - dinsdagavond - woensdag - donderdag (uitgezonderd feestdagen)
059/25.01.84 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Bij het binnenkomen werden wij meteen spontaan ontvangen door de gastvrouw Danielle Hanbuckers, die ons begeleide naar het salon waar wij ons aperitief kregen. Het eerste dat ons opviel was het strakke warme interieur dat onlangs vernieuwd werd. Meteen daarna werden we opnieuw verrast door onze eerste hapjes : de bloedworst met chutney van abrikoos en daarna een bapao (gestoomd broodje) met sardine en geroosterde paprika die zeer in de smaak vielen. Een uitstekende start. Onze tafel was ook mooi gedekt. De skrei met zandwortel, pastinaak en koolrabi die wij als voorgerecht kregen was een geslaagde smaakcombinatie. Alleen de presentatie mocht misschien iets fijner. Als hoofdgerecht werd eendenborst geserveerd, opnieuw zeer smaakvol met de licht gerookte jus waarmee de chef zonder meer zijn klasse etaleert. Ook het bijgerecht de preskop van de bout was een voltreffer. Het dessert oogde sober, maar de saus van cuberdon was hemels. Een aanrader.

Prijsindicatie (27-01-2016)

€ 48.00 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 63.00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 59.00 diner menu (aantal gangen: 4)
€ 80.00 diner menu (incl. wijnarrangement)

€ 75.00 à la carte

€ 29.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 31.00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Prijs Kwaliteit
Parking beschikbaar

Onze partners