Silo’s

Leuvensesteenweg 350

3190 Boortmeerbeek

75 /100

Type keuken:

Klassieke keuken

Sluitingsdagen:

Zaterdagmiddag - zondag
015/51.11.11 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Danny Vanderschueren is gepokt en gemazeld in het horeca-vak en maakte eerder al Restaurant Folliez in Mechelen tot een groot succes. Samen met Danny De Landtsheer, drijvende kracht achter Taverne Square in Mechelen en Traiteur Daniel’s in Schiplaken, ontwikkelde hij een modern foodconcept in een indrukwekkend industrieel pand namelijk een oude mouterij. Silo's in Boortmeerbeek heeft op korte tijd al een zeer degelijke reputatie uitgebouwd en dat is terecht, zo mochten wij tijdens ons bezoek aan den lijve ondervinden.

Danny serveert eerlijke vis- of vleesgerechten, met veel respect voor de ingrediënten en bovendien vakkundig afgewerkt. Gerookte zalm met mierikswortelcrème, sjalot, peterselie en toast (18 euro) is een zeer smaakvol voorgerecht. Net als de Vol au vent van hoevekip met mousselinesaus, sla en frieten (20 euro) is een aanrader als hoofdgerecht. Als afsluiter een Dame Blanche (12 euro), à la minute afgedraaid, weten ze bij Silo’s ook perfect te serveren.

Een bijzondere troef is dat alle wijnen van de wijnkaart (en dat zijn er een 50-tal, als men de "Wijntoppers" meerekent) ook per glas kunnen geserveerd worden, dankzij het ingenieuze Enomatic-systeem waarover het restaurant beschikt.

Silo's is dan ook een abdsolute aanrader voor wijnliefhebbers. De selectie is bovendien van een hoog niveau, met zowel grote namen als verrassende ontdekkingen.

Prijsindicatie (02-09-2017)

€ 37,00 lunch menu (aantal gangen: 3)

€ 52,00 à la carte

€ 32,00 min. prijs / fles witte wijn
€ 36,00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk
Prijs Kwaliteit
Parking beschikbaar
Huiswijn aanwezig

Onze partners