Nuance

Kiliaanstraat 6-8

2570 Duffel

85 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Thierry Theys

Sluitingsdagen:

Zaterdagmiddag - dinsdag - woensdag
015/63.42.65 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Het maakt deel uit van het tijdskader dat talenten alsmaar jonger, sneller een eigen gastronomisch restaurant opstarten. Het is bijzonder weinigen gegeven daarin te slagen én progressie te blijven boeken.

Thierry Theys is zo iemand! Hij blijft onverminderd het beste halen uit ingrediënten, daarbij niet vergetend dat alles toch moet draaien rond het hoofdproduct. Hij heeft daarbij de gave om aan te voelen welke smaken en texturen bij elkaar passen.

Bij de hapjes wisselden koud, lauw en warm elkaar aangenaam af. De beignet van pekingeend met rammenas en limoen was top! Voorgerechten, opgebouwd rond ganzenlever respectievelijk langoustine creëerden het juiste smaakpalet voor de hoofdgerechten: enerzijds kalfszwezerik met spinazie en pasta, anderzijds kreeft met rode biet. Het waren stuk voor stuk creatieve gerechten, met mooi gegaarde producten en ronduit prachtig gedresseerd.

Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw, zo klinkt het gezegde. Echtgenote en gastvrouw Sofie Willemarck doet deze uitdrukking alle eer aan: zij is de vriendelijkheid zelve.

Prijsindicatie (13-02-2017)

€ 65.00 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 125.00 diner menu (aantal gangen: 5)
€ 190.00 diner menu (incl. wijnarrangement)

€ 150.00 à la carte

€ 50.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 60.00 min. prijs / fles rode wijn
Rolstoel vriendelijk
Prijs Kwaliteit
Huiswijn aanwezig

Onze partners