La Source

Paalsteenlaan 90

3620 Lanaken

87 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Ralf Berendsen

Sluitingsdagen:

Zaterdagmiddag - zondag - maandag
089/73.97.77 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Rustig gelegen in de bossen van Lanaken vindt u Hostellerie La Butte aux Bois met restaurant La Source. Het kader is zeker standingvol, de ontvangst professioneel. Sommelier Kevin Vondenhof zorgt voor een klasrijke bediening. Chef Ralf Berendsen creëert moderne gerechten met afwisselende presentatie en smaken, heel harmonieus van de aperitiefhapjes tot de weelderige gourmandises bij de koffie.

We genoten van het begin tot het einde. De gerechten die er het meest uitsprongen waren de Kaviaar van soja, Noordzeekrab, rode mul en zeebaars met lichte, fijne sauzen en bijzonder smaakvolle garnituren.

De chef kon ons ook verrassen met originele vegetarische gerechten. De verwachtingen die ontstaan bij het zien van elk bord worden helemaal ingelost dankzij de sublieme combinaties. Een chef die knappe vegetarische schotels maakt heeft gewoonlijk veel in zijn mars. Daarbovenop komt de vakkennis van de sommelier tot uiting bij elk wijnarrangement. Dit getuigt van grote klasse en een uitstekende samenwerking.

Directeur van het restaurant en het hotel Marc Alofs loodst samen met zijn team deze zaak naar een topniveau. Volgens Foodtaster.be is het ook genieten van het mooiste restauranttuinterras. Hun vernieuwde wellness is een bonus.

Prijsindicatie (11-05-2016)

€ 49.00 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 72.00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 83.00 diner menu (aantal gangen: 5)

€ 115.00 à la carte

€ 40.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 50.00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk
Prijs Kwaliteit
Parking beschikbaar
Hotel in de buurt
Huiswijn aanwezig

Onze partners