La Promesse

Dorp 12

9830 Sint-Martens-Latem

74 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Christof Vandewaetere

Sluitingsdagen:

Maandag - dinsdag - woensdag - zaterdagmiddag
09/336.33.06 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

De beleving bij Restaurant La Promesse zou men kort kunnen omschrijven als een goede cocktail tussen creatie en culinaire vakkunde, wat uiteraard sterk toepasselijk is op het kunstdorp Latem. Verse seizoenproducten worden hoog in het vaandel gedragen, dat proef je meteen. Gaartijden en kruiding halen bijna de perfectie, in combinatie met verzorgde presentatie op originele borden is dit genieten. De inrichting van het restaurant zelf is iets minder luxueus, maar wel gezellig.

Chef Vandewaetere genoot een professionele opleiding in Hotelschool Koksijde en dit kan men merken. Hij verstopt zich niet in de keuken en komt met enthousiasme toelichting geven bij zijn gerechten. De bediening volgt de keuken vlot. Op een aantal kleine schoonheidsfoutjes na, apprecieerden wij de vakkennis van gastvrouw Nancy Vandenheede. Dit restaurant biedt een doordachte kaart aan, met een goede prijs/kwaliteit balans.

Restaurant La Promesse mag zeker tot de betere klasse gecatalogeerd worden in het Gentse. Dit wordt meteen een favoriet.

Prijsindicatie (02-09-2017)

€ 23.00 lunch menu (aantal gangen: 2)
€ 33.00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 75.00 diner menu (aantal gangen: 5)
€ 105.00 diner menu (incl. wijnarrangement)

€ 67.00 à la carte

€ 30.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 30.00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk
Prijs Kwaliteit
Parking beschikbaar

Onze partners