Jerom

Graaf Van Egmontstraat 39A

2000 Antwerpen

70 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Filip De Pauw

Sluitingsdagen:

Zaterdagmiddag - zondag - maandag
0487/70.70.70 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Ruim 3 jaar geleden startte Filip De Pauw restaurant "Jerom". De industriële looks van het pand op het Antwerpse Zuid hinderen geenszins een heel warm, gezellig en ongedwongen tafelen met veel tussenruimte en een goede akoestiek.

Foodtaster.be schoof er sinds de opening dan ook al meermaals de voeten onder de tafel.

Tijdens onze laatste lunch opteren wij voor het driegangen marktmenu tegen € 44 pp.

De opening was fantastisch. Een smaakvolle tartaar van makreel werd fris en licht zurig begeleid met komkommer, granny smith en geitenkaas. Het bord was zo mooi dat het zondig aanvoelde om het aan te snijden!

Wat volgde stond ermee in schril contrast.

Een niet getrancheerde en te nipt gegaarde schijf duroc varken werd mager ondersteund door rode biet, rode vruchten(!) en een toefje knolselder. Geen saus. Wel in een apart kommetje een onvoldoende smeuïge aardappelmousseline.

Als dessert serveerde Jerom een quenelle van vanille-ijs op een weinig imponerend bedje van verkruimelde chocola en boschampignons.

Onze score: - smaakbeleving en presentatie gerechten: 49/70 - bediening en klantvriendelijkheid, kader, hygiëne, wijnkaart: 21/30 - totaal: 70/100

Prijsindicatie (30-11-2018)

€ 70,00 lunch menu (aantal gangen: 2)
€ 70,00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 78,00 diner menu (aantal gangen: 5)
€ 126,00 diner menu (incl. wijnarrangement)

€ 93,00 à la carte

€ 37,00 min. prijs / fles witte wijn
€ 54,00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk

Onze partners