Jan Van den Bon

Koning Leopold II laan 43

9000 Gent

77 /100

Type keuken:

Klassieke keuken

Chef:

Jan Van den Bon

Sluitingsdagen:

Zaterdagmiddag - zondag - maandag en feestdagen
09/221.90.85 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Jan Van den Bon volgde geen horeca-opleiding, maar kreeg de liefde voor de keuken thuis met de paplepel aangereikt. Hij leerde de stiel bij Willy Slawinski, Bernard Loiseau en Alain Dutournier en opende in 1986 zijn eigen restaurant in een prachtig gerestaureerde patriciërswoning met een schitterend aangelegde tuin, annex moestuin in Gent. Van den Bon voelt zich zowel kok als tuinman. De liefde voor en kennis van kruiden en gewassen straalt af op zijn keuken, die de gasten laat kennismaken met onverwachte smaakniches van schijnbaar alledaagse groenten. De horizontale geometrisch opgebouwde bordpresentaties zijn een lust voor het oog. Klassieke bereidingen krijgen een persoonlijke touch mee tot verrukking van de gasten. De evenwichtig opgebouwde menu's zorgen ervoor dat u als klant verzadigd en verzaligd naar buiten gaat. Zeer professionele en klantvriendelijke bediening door gastvrouw Celine, dochter van Chef Jan.

Prijsindicatie (28-08-2015)

€ 45.00 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 69.00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 98.00 diner menu (aantal gangen: 6)
€ 146.00 diner menu (incl. wijnarrangement)

€ 105.00 à la carte

€ 38.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 38.00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras

Onze partners