Floris

Gistelsesteenweg 520

8200 Sint-Andries (Brugge)

76 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Floris Panckoucke

Sluitingsdagen:

Zondag - woensdag
050/73.60.20 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Met hoge verwachtingen vertrokken we naar restaurant Floris. Chef Floris Panckoucke bouwde een sterke reputatie op in restaurant Savarin in Oostende. Bij het binnenkomen werden wij vriendelijk onthaald door de gastvrouw Virginie Opstaele, die ons meteen begeleidde naar de tafel. De eerste indruk is positief, gezellig met een strak interieur en 2 eyecatchers : de bar en de open keuken. De tafels zijn zeer mooi en verzorgd gedekt. De toon werd meteen gezet met de hapjes, een uitstekende aanloop naar echte culinaire verwennerij. Van het eerste tot het laatste gerecht kregen we een ware belevenis met een explosie van smaken. Tevens werden we visueel verwend met kleurrijke, creatieve moderne en seizoen gebonden gerechten. De kwaliteit van de producten die hier geserveerd wordt is van een hoog niveau en dat allemaal voor een zeer correcte prijs. Elke gast ervaart de passie van de chef tot in de zaal, dit gaf ons een super gevoel. Onze verwachtingen zijn zeer zeker ingelost. Brugge heeft er een topper bij.

Prijsindicatie (15-10-2015)

€ 29.00 lunch menu (aantal gangen: 2)
€ 52.00 diner menu (aantal gangen: 4)

€ 68.00 à la carte

€ 35.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 35.00 min. prijs / fles rode wijn

Onze partners