Escabèche

Dumortierlaan 94

8300 Knokke-Heist

77 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Kim Verhasselt

Sluitingsdagen:

Dinsdag - woensdag
050/60.76.50 - WEBSITE

Beschrijving

Bij ons tweede bezoek dit jaar aan restaurant Escabèche in Knokke nam ik als voorgerecht garnaalkroketten "Home made" met peterselie en citroen (20 euro). Mijn tafelgenoot koos voor het eekhoorntjesbrood met pecorino, parmesan, fregola sarda en bladpeterselie (25 euro). Als hoofdgerecht kozen we respectievelijk zeetong, risotto met bosschampignons, herfsttruffel en aardpeer (42 euro) en rund "West-Vlaams Rood" tussenribstuk, gemengde sla, fijne frietjes en choronsaus (36 euro). Bijzonder lekkere gerechten met goede kruiding en uitstekende cuissons. Het was opnieuw lang wachten (+/- 50 minuten) op de voorgerechten, ondanks het feit dat we vroeg aankwamen en de tafels deze keer niet allemaal bezet waren. We hebben geen dessert genomen om niet nog langer te moeten tafelen, jammer. Misschien moeten we wat vaker komen om “als vaste klanten” te kunnen genieten van een snellere en betere bediening?

Prijsindicatie (20-10-2016)

€ 32.00 lunch menu (aantal gangen: 2)
€ 48.00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 68.00 diner menu (aantal gangen: 4)
€ 92.00 diner menu (incl. wijnarrangement)

€ 79.00 à la carte

€ 40.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 44.00 min. prijs / fles rode wijn

Onze partners