Epicure

Rue du Faubourg Saint-Honoré 112

75008 Parijs

96 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Eric Frechon

Sluitingsdagen:

/
0033/1.53.43.43.40 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Wereldklasse : Restaurant Epicure in Hotel Le Bristol Paris (8°arrondissement) is hét toprestaurant van driesterrenkok Eric Frechon. Als de exquise gerechten en wijnen je niet naar een andere wereld voeren, doet het decor dat wel, spiegels met gouden kaders, wit classicisme, stijl Lodewijk XVI.

Elk gerecht is gewoon subliem. We genoten bijzonder van de Chou fleur, cru et cuit, crispy de parmesan, royale de foie gras de canard fumée au haddock. Nooit geweten dat je met een bloemkool, foie en chips van parmesankaas zo’n wonderlijk gerecht kan maken.

En helemaal van de kaart waren we met de tong Sole de sable, farcie d’une duxelle de girolles au vin jaune, laqué au jus des arêtes caramélisés, beurre de cuisson aux câpres. Vis met cantharellen in vin jaune, de wijn uit Arbois, de Jura.

Het personeel is perfect: joviaal, goed geïnformeerd, geen knipmessen. Als je wil leggen ze nog een dubbele knoop in je das als je dat zelf niet kan.

O ja, volgens de Griekse wijsgeer Epicurus is het doel van de mens: levenslang genieten, maar met mate. Epicure is een aangewezen plek daarvoor.

Prijsindicatie (28-09-2015)

€ 145.00 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 320.00 diner menu (aantal gangen: 7)

€ 206.00 à la carte

€ 115.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 115.00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk
Prijs Kwaliteit
Parking beschikbaar
Hotel in de buurt
Huiswijn aanwezig

Onze partners