Bruneau

Broustinlaan 73-75

1083 Ganshoren

82 /100

Type keuken:

Klassieke keuken

Chef:

Jean-Pierre Bruneau

Sluitingsdagen:

Dinsdag - woensdag
02/421.70.70 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Om klokslag 19.00 uur gingen de lichten aan en de voordeur open. Wij werden vriendelijk en in het Nederlands ontvangen en kregen een ruime tafel nabij het terras.

De dames ontvingen een menukaart zonder prijzen. Het was decennia geleden dat ik zulks meemaakte!

Wij besloten à la carte te eten. Na een glas huischampagne Esterlin Brut Eclat en enkele eenvoudige, correcte amuse ging het tafelgenot meteen de hoogte in. Eerst perfect gebakken foie gras met julienne van groene appel, nadien een hazenrug arlequin met pomme dauphines en een peer met wijn, klassiek maar hemels lekker. Als zoete afsluiter warme en koude mango met passievrucht.

De wijnkaart was indrukwekkend. Zelfs Le Pin stond er tussen.

Wij dronken deze wijn ... niet, wel andere Franse wijnen per glas aan correcte prijzen.

Jean-Pierre Bruneau gaat rond de jaarwisseling met pensioen. Op het vlak van het perfect garen en afkruiden van vlees en vis zal hij ongetwijfeld een leemte nalaten na een indrukwekkende carrière.

Prijsindicatie (15-10-2017)

€ 55,00 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 75,00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 75.00 diner menu (aantal gangen: 4)
€ 105.00 diner menu (incl. wijnarrangement)

€ 120,00 à la carte

€ 45.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 45,00 min. prijs / fles rode wijn
Rolstoel vriendelijk
Prijs Kwaliteit
Huiswijn aanwezig

Onze partners