Boury

Rumbeeksesteenweg 300

8800 Roeselare

87 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Tim Boury

Sluitingsdagen:

Zondag - maandag
051/62.64.62 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Bij het binnenkomen werden we onmiddellijk hartelijk ontvangen. Het interieur is licht, modern en voelt warm aan, het is klassevol met aandacht voor detail. Het menu werd zeer duidelijk en rustig toegelicht, dit is erg relax. De lat werd onmiddellijk van bij de aperitiefhapjes hoog gelegd en is tot aan de koffie op dit niveau gebleven, wat een verrassing. We kunnen niet beslissen, alle gerechten zijn favorieten : de mooie meid met penne, ricotta, jonge spinazie, tomaat en truffeljus en als tweede gerecht het Herefordrund met girolles, aubergine, picanha BBQ, bonenkruid, kropsla, tomaat en dragon en het dessert witte perzik, esdoorn en karamel, echt alle eer aan de chef en zijn team. Perfecte garing voor vis en vlees, er werd geïnformeerd naar de cuisson, wat tegenwoordig zeldzaam is geworden, prachtige presentatie en ongelooflijke smaakharmonie. Daarbij de zeer klantvriende- lijke en professionele bediening door gastvrouw Inge Waeles, haar zaalteam en de enthousiaste vrouwelijke sommelier Cathy Verbeke. Dit is zonder twijfel een favoriet adres van FoodTaster.

Prijsindicatie (16-09-2015)

€ 55.00 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 108.00 diner menu (aantal gangen: 7)

€ 106.00 à la carte

€ 40.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 40.00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk
Prijs Kwaliteit
Parking beschikbaar
Hotel in de buurt
Huiswijn aanwezig

Onze partners