Bistro Vintage, signé Nuance

Rijkerooistraat 14

2550 Kontich

68 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Jacob Everaert

Sluitingsdagen:

Maandag
03/337.09.43 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Na het bekijken van de website waren we de mening toegedaan dat dit voor ons een restaurant ‘op het lijf geschreven’ zou zijn, maar helaas hadden een aantal essentiële zaken niet veel om het lijf.

De inrichting van de zaak en de link met Nuance deed ons vermoeden dat we hier een gastronomische avond zouden beleven, toch moesten we ervaren dat het geen topper is. Niet iedereen van het zaalpersoneel past in het plaatje. Een kelner was attent en vriendelijk , de andere twee die ons bedienden, waren duidelijk minder professioneel. Van de overkant van de tafel de saus in je bord gieten en daarbij nog een fikse geut naast je bord, dat verwacht je niet in een restaurant van dit allooi.

Ook de gaartijden van de gerechten waren niet in orde. Een hoevenkip die net niet lauw is en alles behalve sappig, daar betaal je niet graag 28 euro voor. Positief waren de mooi gedresseerde borden en enkele goede smaakcombinaties.

Op de wijnkaart zijn de goedkoopste flessen 30 euro voor wit en 35 euro voor rood. Je kan ook wel wijnen per glas drinken vanaf 7 euro, maar het gaat in dat geval toch over minder toegankelijke wijnen. Het goede gevoel dat we hadden bij het bekijken van de website en betreden van het pand ebde bij elk gerecht een beetje meer weg, ondanks de mooie presentatie. Hoe hoger de verwachting, hoe groter de teleurstelling. Een goede maître zou de zaak zeker ten goede komen.

Prijsindicatie (04-09-2016)

€ 32.00 lunch menu (aantal gangen: 2)
€ 52.00 diner menu (aantal gangen: 4)

€ 56.00 à la carte

€ 30.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 35.00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk
Parking beschikbaar

Onze partners