Au Vieux Port

Napelsstraat 130

2000 Antwerpen

75 /100

Type keuken:

Klassieke keuken

Chef:

Stijn Haevermans

Sluitingsdagen:

Zaterdag - zondag
03/290.77.11 - EMAIL

Beschrijving

Parijse sfeer en kader van de jaren '60-'70 met klassieke Franse gerechten, waarvan enkele in de zaal bereid worden (opgelet bij het flamberen kan het vuur erg oplaaien) en tevens worden de Zwartpoot kip à la Brabançonne en de Châteaubriand Stroganoff vakkundig versneden aan tafel door Tom Schoonbaert. De porties zijn gul. Echter de garnaalkroketten konden ons niet overtuigen voor 25 euro, wellicht mee de duurste van België. Opgelet u ontvangt geen gedetailleerde rekening waardoor controle quasi onmogelijk is (slechts een totaalprijs voor het eten, de wijn, de dranken enz.)





Prijsindicatie (20-02-2015)


€ 68.00 à la carte

€ 32.00 min. prijs / fles witte wijn
€ 32.00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk

Onze partners