114 Faubourg Parijs

Rue du Faubourg Saint-Honoré 114

75008 Parijs

90 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Loïc Dantec - Eric Frechon

Sluitingsdagen:

Zaterdagmiddag - zondagmiddag
0033/1.53.43.44.44 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Wat een verrassing!rnIn restaurant 114 Faubourg, Hotel Le Bristol Paris bepaalt chef Eric Frechon (zie Epicure) het menu. Zijn chef Jean-Charles Cauquil voert vakkundig uit. Een team dat garant staat voor de grootste kwaliteit, de keuken kiest alleen de beste producten die perfect met elkaar gecombineerd worden. rnIn het kleurrijke eigentijdse restaurant worden topgerechten geserveerd. Het voorgerecht “King Crab” met gember en citroen tart elke verbeelding. Of de Turbot cuit au beurre d’algues, tarbot met algen, zeekraal, alikruiken… je zit sprakeloos naar je bord te kijken om te genieten van de harmonieuze smaak, van zoveel kookkunst. Extra troef van dit restaurant is de zeer professionele sommelier Marco Pelletier en een bijzonder vriendelijke bediening door het zaalteam onder leiding van Directeur du Restaurant Mr. Patrice Jeanne. rnOp de middag kan je hier meesterlijk eten voor ongeveer € 150,00 alles inbegrepen. Niet te gek doen met de wijn dan.

Prijsindicatie (30-09-2015)

€ 56,00 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 99,00 lunch menu (incl. wijnarrangement)
€ 114,00 diner menu (aantal gangen: 5)

€ 97,00 à la carte

€ 75,00 min. prijs / fles witte wijn
€ 75,00 min. prijs / fles rode wijn
Prijs Kwaliteit
Hotel in de buurt
Huiswijn aanwezig

Onze partners